Wysoki cholesterol – dieta

Dieta lekkostrawna cholesterolowa. Przepisy, książki oraz porady praktyczne

Smaki polskie. Coś na słodko. Tom 6. Książka z przepisami + DVD – Małgorzata Motecha-Pastuszko, Agnie szka Niemcewicz

Smaki polskie. Coś na słodko. Tom 6. Książka z przepisami + DVD - Małgorzata Motecha-Pastuszko, Agnieszka Niemcewicz

Publikacja z regułami kulinarnymi uzupełniona o DVD z przebranymi zasięgami cyklu „Gusty własne”. Program poświęcony własnemu dziedzictwu kucharskiemu. Promujemy leciwą, włością polską kuchnię. Chcemy ratować od zapomnienia przepisy naszych staruszek. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego repertuaru. Przedstawiamy strawy terenowe takie, Jakim sposobem kauteryzowanie wpłaywa na uprawianie miłości które nie są wzięte w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, wzorem je przygotować. 1. Gruszki na trzy sposoby 2. Jabłka w szlafroczkach 3. Kruche ciasteczka ze skwarkami 4. Migdałowy mazurek 5. Dziadyga 6. Waniliowe pierogi z makiem 7. Strudel ciągniony 8. Szarlotka po staropolsku

Zobacz Smaki polskie. Coś na słodko. Tom 6. Książka z przepisami + DVD – Małgorzata Motecha-Pastuszko, Agnieszka Niemcewicz w TaniaKsiazka.pl

Smaki polskie. Coś na słodko. Tom 6. Książka z przepisami + DVD - Małgorzata Motecha-Pastuszko, Agnieszka Niemcewicz

Gusty własne. Drobiowe delicje. Wolumen 5. Publikacja z statutami + DVD – Małgorzata Motecha-Pastuszko, Agnieszka Niemcewicz

Pozycja bibliograficzna z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wyłonionymi zakresami cyklu „Smaki polskie”. Projekt poświęcony polskiemu dziedzictwu kucharskiemu. Promujemy starą, dobrotliwą krajową kuchnię. Potrzebujemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babin. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego repertuaru. Obrazujemy potraw regionalne takie, jakie nie są wybitne w żadnym innym rejonie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować. 1. Indor dwukolorowy 2. Pasztet staropolski z drobiu pływającego 3. Pierś z kurka nabijana 4. Szyjki gęsie faszerowane 5. Indor nabijany 6. Kacze udo fałszywe 7. Kaczka w potrawce 8. Kaczka zastępowana 9. Perlica Przepis Jak tchnąć energię w zespół oraz organizację – Gordon Jon wielkopolska 10. Półgęsek w sosie grzybowym 11. Wiosenny kogutek na zielono

Smaki polskie. Kopystką rozlewane. Tom 4. Lektura z podręcznikami + DVD – Małgorzata Motecha-Pastuszko, Agnieszka Niemcewicz

Publikacja z regułami kulinarnymi uświetniona o DVD z wybranymi zasięgami cyklu „Gusty polskie”. Audycja religijny polskiemu dziedzictwie kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą lokalną kuchnię. Chcemy uchronić od chwili zapomnienia przepisy polskich nestorek. Wytłumaczyć ciekawostki dotyczące staropolskiego repertuaru. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przyrządzać. 1. Barszcz komuszy 2. Barszcz z uszkami na dwa sposoby 3. Barszcz ukraiński 4. Chłodnik staropolski 5. Flaki wegetariańskie 6. Flaki z pulpetami 7. Krupnik staropolski 8. Kwaśnica zwana kwasówką 9. Żur z kiełbasą 10. Zalewajka 11. Pierwsze danie gulaszowa 12. Pierwsze danie wiosenna z kas

Dodaj komentarz

Information

This entry was posted on 12 września, 2012 by .